Prijavi se za probni Power Plate trening

Ako želiš da probaš, pa zatim odlučiš da li želiš da se učlaniš, možeš iskoristiti opciju probnog treninga.
Zakaži probni Power Plate trening po veoma povoljnoj ceni i možeš isprobati program treninga za koji si zainteresovan-a.
Pored upoznavanja i kompletnog Power Plate treninga sa ličnim trenerom, probni trening podrazumeva i kompletno merenje sastava tela i analizu, testiranje fizičke i funkcionalne spremnosti.

Cena probnog Power Plate treninga je 500 dinara

Prijavi se za probni trening

Dubljanska 25 (prizemlje)
Vračar

Telefon:
065/291-00-22
011/3611-949

Email: info@powerplatevracar.rs

Radno vreme:
Radnim danima od 7h do 21h
Subota od 9h do 14h

Ako imaš dilemu oko toga koji je tip treninga najbolji za tebe ili te zanima kako izgleda prostor.
Pozivamo te da zakažeš obilazak našeg kluba.

Pored upoznavanja, kompletnog treninga sa ličnim trenerom, probni trening podrazumeva: kompletno merenje sastava tela i analizu, testiranje fizičke i funkcionalne spremnosti.
Rezultate merenja i analizu ti dostavljamo na mejl, tako da imaš odličan uvid u rezulate telesnog sastava koje ti predstavlja merilo napretka bez obzira da li nastaviš kod nas ili u nekom drugom klubu da treniraš.

Cena probnog Power Plate treninga: 500 dinara.
Ukoliko želiš pre probnog treninga da obiđeš naš studio i dobiješ dodatne konsultacije, možeš da zakažeš obilazak preko ove prijave.

Patike za trening (Power Plate možeš i u čarapama), udobnu odeću (trenerku, helanke, šorc) i peškir.

Dane i satnicu dogovaraš sa svojim trenerom, koji će termine prilagoditi tvom rasporedu.
Termine za trening možeš da zakažeš neposredno nakon treninga ili pozivom na zajedničke brojeve telefona koje koriste svi naši treneri: 065 291 00 22 ili 011-3611-949.

Naravno, za duo i treninge u malim grupama svi ostvaruju popust od 30%.

Nije bolji 🙂
Zapravo razlog je što klasični personalni treninzi traju dvostruko duže od Power Plate treninga, pa stoga fitnes centri i treneri naplaćuju pun sat rada.

Što se efikasnosti treninga tiče, Power Plate je u većini ključnih parametara superiorniji, više o prednostima Power Plate treninga pročitaj ovde.

Klasični treninzi ipak imaju svoje prednosti, posebno za:
sve koji preferiraju duže treninge i rad sa spravama ili u parteru
kao i kod osoba koje žele povećanje mišićne mase, treba napomenuti da je klasičan trening sa tegovima znatno superiorniji
za sve koji žele da naglase određene mišićne grupe izvodeći vežbe iz različitih uglova i koristeći različite sprave i tegove
korektivni trening