Power boks

Voliš intenzivan i dinamičan trening? Onda ćeš obožavati i Power boks.
Ovaj trening pomoći će ti da razviješ brzinu, snagu i kondiciju i eliminišeš stres – i to sve na jednom treningu!
Izuzetno popularna vrsta treninga, koji za cilj ima da naučiš osnove boksa dok u isto vreme radiš na postizanju svojih fitnes ciljeva i podizanju samopouzdanja.
Uz naše trenere boks rekreacija je zabavna i produktivna.

Dobro došli na mesto gde počinje PROMENA!

Power Plate Boks trening

Treningom Power boksa  sa sertifikovanim personalnim trenerom troši se ogroman broj kalorija i povećava se koorcinacija i fleksibilnost.  Power boks oblikuje telo, povećava snagu i aktivira sve mišićne grupe.

Power Plate boks treninzi su kreirani od strane Power Plate tima trenera sa ciljem razvijanja brzine, snage, sticanje kondicije i eliminacija stresa.
Kao i svaki vid treninga u Power Plate studiu treninzi su personalno koncipirani prema tebi, trener je uvek uz tebe i posvećen apsolutno tvom cilju i željenoj formi.

Power Plate boks treninzi su individualni ili u malim grupama, sa do 4 klijenta istovremeno.

Power Plate boks i kik-boks

Power box program obuhvata širok spektar vežbi, uključujući rad sa fokuserima, udarcima u džak, učenje osnova kretanja u boksu, kombinacije udaraca i kontraudaraca.

Osim toga, boks kombinijemo sa Power Plate treningom i kik-boks udarcima za još bolje rezultate.
Program se može prilagoditi ciljevima i potrebama, a njegova fleksibilnost omogućava da ga koriste svi, od početnika do naprednih.

Ukupno, Power Plate boks program je efikasan i učinkovit način za jačanje mišića, poboljšanje ravnoteže, kondicije i fleksibilnosti, bez obzira na vaš nivo izdržljivosti i sposobnosti. Ukoliko želite da poboljšate svoje fizičke performanse. funkcionalnost i dođete do svojih ciljeva, Power Plate boks program je pravi izbor za vas!

Kombinacija Power Plate i boks treninga pruža neverovatne rezultate u kratkom vremenskom periodu.

Individualni boks treninzi kombinovani sa Power Plate tehnologijom omogućavaju trenerima da personalizuju program za svakog pojedinca, što dovodi do maksimalnih rezultata.

Grupni Power boks trening na Vračaru pomaže u stvaranju zajedničke atmosfere i motivacije, čineći boks rekreaciju zabavnom i produktivnom.

Cene Power Boks treninga:

  • Paket od 4 individualna treninga: 60 €

  • Paket od 8 individualnih treninga: 100 €

  • Paket od 12 individualnih treninga: 130 €

  • Paket od 16 individualnih treninga: 160 €

Neograničen broj treninga:

  • 1 mesec individualnih treninga: 150 €

  • 2 meseca individualnih treninga: 250 €

  • 3 meseca individualnih treninga: 320 €

Ukoliko koristite neke od naših klasičnih Power Plate individualnih ili duo paketa, ostvarujete dodatnih 10% popusta za naše Box i Kick-box treninge.
Budite spremni da ojačate svoje telo i um, i počnite da trenirate kao nikad pre!

Kontaktirajte nas za više informacija.