O nama

Power Plate studio na Vračaru nije samo prostor za vežbanje, već je tvoj saveznik ka zdravijem i lepšem životu.
Ovde te čekaju najnoviji programi vežbanja koji ne samo da unapređuju snagu, fleksibilnost i kondiciju, već te inspirišu, daju energiju i ubrzavaju proces oporavka.

Koncept studia je pažljivo osmišljen, s naglaskom na balansu, individualnom pristupu, trajnim rešenjima i formiranju zdravih navika koje će te pratiti celog života.

Dobro došli na mesto gde počinje PROMENA!

Power Plate studio na Vračaru je način da ti pomognemo da živiš zdravijim i lepšim životom.

Cilj Power Plate studia je da na jednom mestu svim klijentima donesemo najnovije programe vežbanja, koji ne samo da poboljašaju snagu fleksibilnost i kondiciju, već programi koji  inspirisu, daju energiju i pružaju brži oporavak.

Koncept Power Plate studia je osmišljen sa idejom balansa, individualnog pristupa, dugutrajnog rešenja i kreiranja zdravih navika za ceo zivot.

Od 2009. godine do danas...

Power Plate studio  je osnovan 2009. godine u Beogradu pod imenom Studio Plate kao prvi sertifikovani centar koji radi sa najsavremenojom Power Plate opremom, potpuno kvalifikovanim timom profesionalnih trenera i jedinstvenim konceptom na tržistu gde je fokus na vremenu koje svaki klijent može da izdvoji ali sa ciljem maksimalnih rezultata.

Danas, 14 godina kasnije Power Plate studio radi sa istom misijom i vizijom a to je personalizovan pristup svakom klijentu, podrška i pomoć u ostvarenju ciljeva i mesto gde se svako oseća dobro!

Nikola Sinđelić

Osnivač i sertifikovani Power Plate trener
Glavni trener za Power Plate personalne, duo treninge i klasične personalne treninge. Osnivač Power Plate studia u Beogradu 2009. godine.
 
Kao neko ko voli praktičnu primenu teorijskih saznanja, već 2005. godine Nikola počinje da radi kao personalni trener rekreativaca i kondicioni trener. Istaknute rezultate postiže kao personalni trener profesionalnih sportista i rekreativaca.
 
Vrhunske rezultate ima u radu sa klijentima koji su u procesima oporavka od povrede, radu sa decom i osobama koje se bore sa viškom kilograma. Nikola je osnovao studio sa ciljem da visokofunkcionalni Power Plate trening bude mesto gde klijenti ostvaruju svoj potencijal i menjaju svoje navike.

Ana Jevdić

Sertifikovani Power Plate trener
Ana je profesionalni trener sa 12 godina iskustva u vođenju klasičnih personalnih i grupnih treninga. 
Anina specijalnost su duo i grupni Power Plate treninzi.
 

Ana je trener koji koristi dokazano dobre principe u kreiranju programa vežbanja.  Vrlo prijatna, energična i pozitivna ličnost koja motiviše klijenta i kreira sjajnu atmosferu.  

Ana je trener za koju klijenti kažu da je rezultat sigurna stanica ali da je neverovatno zadovoljstvo raditi sa njom na ostvarenju svog cilja!

Uroš Marić

Sertifikovani Power Plate trener
Uroš ima preko 10 godina iskustva u borilačkim sportovima (boks, kik-boks i tekvondo). 
Urošev moto je da treniranjem boksa i kik boksa kroz personalni-individulni trening, kvalitetnije, brže i uspešnije ćete napredovati u ovladavanju tehnika i poboljšanju svog trenažnog statusa. 
 

Od sada je Uroš  glavni trener za naše nove programe personalnih boks i kik-boks treninga. 
Novi program treninga obuhvata visoko intenzivni udarački trening kroz koji se stiče veština ovog olimpijskog sporta uz radikalno povećanje fizičke pripreme vežbača.