Kako funkcioniše?

Dobro došli na mesto gde počinje PROMENA!

Power Plate Vračar

Power Plate trening pruža kompletan trening celog tela za samo trideset minuta. Treniraj sa personalnim trenerom koji programira i sprovodi trening u dogovoru sa tvojim potrebama i u skladu sa tvojim ciljevima. Uz Power Plate koncept treninga imaš priliku da upravljaš svojim vremenom, jer tvoje vreme je dragoceno.  Ono što je posebno važno tvoj personalani trener je uvek tu za tebe i uvek na raspolaganju.

Power Plate – Unapredi svoj trening!

Mnoge tradicionalne vežbe se rade na Power Plate-u a rezultati se postižu puno brže. Zahvaljujući Power Plate tehnologiji PrecisionVave™ koja je dizajnirana da precizno aktivira prirodni refleksni odgovor tela na vibracije. Površina vibrira 25 do 50 puta u sekundi (25Hz do 50Hz), što rezultira prirodnim odgovorom tela. Mišićni sistem radi jače i bolje dok izvodite iste vežbe koje ste radili i ranije.

Power Plate tvoj saveznik kod gubitka kilograma

Najveća promena dolazi sa odlukom da promeniš svoje stanje i odlukom da dođeš na prvi trening! Bilo da su tvoje potrebe gubitak kilograma, centralizovane masne naslage na određenim delovima tela, Power Plate je pravi izbor.

Bez obzira da li je tvoj cilj rešavanje viška kilograma ili postizanje definisane mišićne mase– metabolizam predstavlja ključni faktor uspeha.

Uz Power Plate treninge dolazi do velikog ubrzanja metabolizma, koji ima značajan uticaj na smanjenje telesnih masti.

Povećaj svoju snagu i fleksibilnost

Power Plate vibriaciona tehnologija funkcionise po metodi blage destabilizacije tela i na taj način promoviše refleksno angažovanje mekog tkiva. Nehotična mišićna aktivnost promoviše brze, refleksne odgovore u mišićnim vlaknima i povećanje cirkulacije. To kreira razvoj ravnoteže celog tela, pokretljivosti i stabilnosti, snage i motoričke kontrole (mišićna memorija), u kraćem vremenskom periodu nego kod tradicionalnih metoda.

Bolji oporavak nakon treninga

Vežbanje je ‘stres’ za telo, a telu je potrebno vreme da se oporavi  da bi se pozitivno prilagodilo treningu. Masaža na Power Plate-u stimuliše protok limfe, ublažava bol, podstiče brži oporavak mišića i tetiva, poboljšava funkciju zglobova i pomaže da se vratiš jači na sledeći trening. Power Plate trening pruža mogućnost maksimalno prijatnog treninga zbog patentirane višesmerne vibracije. Uz redovne Power Plate treninge videćes da brže stičeš kondiciju, imas više snage ali najvažnije i brže se oporavljaš.

Iskustvo kompletnog treninga za samo 30 minuta

Uz Power Plate dobijate kompletan trening za celo telo koji uključuje vežbe za poboljšanje tonusa mišića, balansa, istezanje kao i masažu, sve za samo 30 minuta tvog vremena.

✔ Povećavaš snagu mišića aktiviranjem skoro 100% mišićnih vlakana.

✔ Povećavaš gustinu kostiju utičući na rekonstrukciju i kvalitet kosti.

✔ Smanjićeš stres regulisanjem nivoa kortizola u telu uz povećanje nivoa serotonina.

✔ Povećavaš svoju fleksibilnost stimulišući efikasniju cirkulaciju krvi kroz mišiće.

✔ Detoks organizma kroz povećanu cirkulaciju i podsticaj limfne drenaže.

✔ Smanjićeš procenat telesnih masti tako što Power Plate treningom ubrzavaš i poboljšavaš svoj metabolizam, sagorevaćeš više kalorija čak i tokom perioda neaktivnosti.

✔ Rešićeš se celulita povećanjem cirkulacije i nivoa kiseonika u krvi, što dovodi do smanjenja toksina u telu.

✔ Poboljšavaš kvalitet svoje kože poboljšanjem cirkulacije i povećanjem proizvodnje kolagena, to rezultira da koža postaje glatka, ujednačena i podmlađena.

Sve o Power Plate pročitaj na stranici: Čemu služi Power Plate?

Konstruisana precizno da primeni prirodni refleksni odgovor tela na vibracije Power Plate tehnologija koristi vibrirajuću platformu, koja se kreće 25 do 50 puta u sekundi, što rezultira odgovarajućom aktivacijom mišića. Vibracije su harmonične, koje su bezbedne, dosledne i kontrolisanih nivoa. Vibracija se kreću u tri smera (gore i dole, napred i nazad i sa strane na stranu).

Sve o Power Plate pročitaj na stranici: Čemu služi Power Plate?

Gubitak  težine (telesnih masti) je ono što svi klijenti koji redovno koriste Power Plate u kombinaciji sa zdravom ishranom primete već nakon dve nedelje. Jedan od razloga za to je pojačan protok limfe i ubrzanje metabolizma tokom i nakon treninga. Istraživanja pokazuju da kada se Power Plate  koristi redovno, kao deo aktivnog načina života ima benefite ne samo na smanjenje telesne masti već i na održavanju idealne telesne težine.

Sve o Power Plate pročitaj na stranici: Kako radi Power Plate?

Većina klijenata koja koristi Power Plate bez drugih vežbi izuzetno su zadovoljni svojim rezultatima i progresom.  Savetujemo klijentima ukoliko ima potrebe da uz Power Plate trening uvrste neki od oblika kardiovaskularnih vežbi na našim kardio trenažerima. Važno je napomenuti da se Power Plate može koristiti u kombinaciji sa mnogim drugim oblicima treninga ali da kao samostalan pruža trening viskokog inteziteta i vrhunskih performansi.

Sve o Power Plate pročitaj na stranici: Kako radi Power Plate?

Sjajna pogodnost ovog načina vežbanja je minimalno zamaranje i opterećenje zglobova zbog kojih su u velikoj meri smanjene šanse za povrede što ovaj metod čini pogodnim za gotovo svakoga. Treninzi na Power Plate-u kraće traju i je jedna je od retkih fitnes sprava koje imaju sve medicinske sertifikate i odobrena je od strane medicinskih stručnjaka. Power Plate tehnologija je sjajan izbor za svaku osobu, bez ozbira na pol godine trenutnu fizičku spremnost.

Svakako savetujemo da kontaktiraju svog lekara ili specijalistu pre bilo kog treninga i preporučujemo da ne započinjete trening bez prethodnog medicinskog odobrenja za vežbanje u slučaju ako imate neku zdravstvenu tegobu.

Sve o Power Plate pročitaj na stranici: Kako radi Power Plate?

Trenutno je stotine hiljada Power Plate korisnika širom sveta koji već više od 20 godina vežbaju na treninzima ovog tipa.  Ovako rasprostranjena upotreba bez prijavljenih ikakvih negativnih efekata tokom dužeg perioda pokazuje sigurnost treniranja na Power Plate-u. Kao i kod bilo kog oblika vežbanja, postoje određena medicinska stanja za koja trening bilo koje vrste nije opcija.

Sve o Power Plate pročitaj na stranici: Šta je Power Plate?