Kako funkcioniše?

Dobro došli na mesto gde počinje PROMENA!

Power Plate Vračar

Pover Plate trening pruža kompletan trening celog tela za samo trideset minuta. Treniraj sa personalnim trenerom koji programira i sprovodi trening u dogovoru sa tvojim potrebama i u skladu sa tvojim ciljevima. Uz Power Plate koncept treninga imaš priliku da upravljaš svojim vremenom, jer tvoje vreme je dragoceno.  Ono sto je  posebno vazno tvoj personlani trener je uvek tu za tebe i uvek na raspolaganju.

Power Plate – Unapredi svoj trening!

Mnoge tradicionalne vežbe se rade na Power Plate-u a rezultati se postižu puno brže. Zahvaljujući Power Plate tehnologiji PrecisionVave™ koja je dizajnirana da precizno aktivira prirodni refleksni odgovor tela na vibracije. Površina vibrira 25 do 50 puta u sekundi (25Hz do 50Hz), što rezultira prirodnim odgovorom tela. Mišićni system radi jače koji jače dok izvodite iste vežbe koje ste radili i ranije.

Power Plate tvoj saveznik kod gubitka kilograma

Najveca promena dolazi sa odlukom da promeniš svoje stanje i odlukom da dođeš na prvi probni trening! Bilo da su tvoje potrebe gubitak kilograma, centralizovane masne naslage na određenim delovima tela, Power Plate je pravi izbor.

Bez obzira da li je tvoj cilj rešavanje viška kilograma ili postizanje definisane mišićne mase– metabolizam predstavlja ključni faktor uspeha.

Uz Power Plate treninge dolazi do velikog ubrzanja metabolizma  koje ima značajan uticaj na smanjenje telesnih masti.

Povecaj svoju snagu i fleksibilnost

Pover Plate vibriaciona tehnologija funkcionise po metodi destabilizacije tela  i na taj nacin promoviše refleksno angažovanje mekog tkiva. Nehotična mišićna aktivnost promoviše brze, refleksne odgovore u mišićnim vlaknima i povećanje cirkulacije. To kreira razvoj ravnoteže celog tela, pokretljivosti i stabilnosti, snage i motoričke kontrole (mišićna memorija), u kraćem vremenskom periodu nego kod tradicionalnih metoda.

Bolji oporavak nakon treninga

Vežbanje je ‘stres’ za telo, a telu je potrebno vreme da se oporavi  da bi se pozitivno prilagodilo treningu. Masaža na Pover Plate-u stimuliše protok limfe, ublažava bol, podstiče brži oporavak mišića i tetiva, poboljšava funkciju zglobova i pomaže da se vratis jači na sledeći trening. Power Plate trening  ima minimalne šanse za istezanje misica zbog patentirane višesmerne vibracije. Uz redovne Power Plate treninge videćes da brže dobijas kondiciju, imas vise snage ali najvaznijei brže se oporavljas.

Iskustvo kompletnog treninga za samo 30 minuta

Uz Power Plate  dobijate kompletan trening za celo telo koji uključuje istezanje, ravnotežu, balans, poboljsanje tonusa misica, kao i masažu, sve za samo 30 minuta tvog vremena.

Konstruisana precizno da primeni prirodni refleksni odgovor tela na vibracije Power Plate tehnologija koristi vibrirajuću platformu, koja se kreće 25 do 50 puta u sekundi, što rezultira odgovarajućom aktivacijom mišića. Vibracije su harmonične, koje su bezbedne, dosledne i kontrolisanih nivoa vibracija koje se kreću u tri smera (gore i dole, napred i nazad i sa strane na stranu).

Gubitak  težine (telesnih masti) je ono što svi klijenti koji redovno koriste Pover Plate u kombinaciji sa zdravom ishranom primete već nakon dve nedelje. Jedan od razloga za to je pojačan protok limfe i ubrzanje metabolizma tokom i nakon treninga. Istraživanja pokazuju da kada se Power Plate  koristi redovno, kao deo aktivnog načina života ima benefite ne samo na smanjenje telesne masti već i na održavanju idealne telesne težine.

Većina klijenata koja koristi Power Plate bez drugih vežbi izuzetno su zadovoljni svojim rezultatima i progresom.  Savetujemo klijentima ukoliko ima potrebe da uz trening uvrste neki od oblika kardiovaskularnih vežbi. Važno je napomenuti da se Power Plate može koristiti u kombinaciji sa mnogim drugim oblicima treninga ali da kao samostalan pruža trening viskokog inteziteta i vrhunskih performansi.

Sjajna pogodnost ovog načina vežbanja je minimalno zamaranje i opterećenje zglobova zbog kojih su u velikoj meri smanjene šanse za povrede što ovaj metod čini pogodnim za gotovo svakoga. Treninzi na Power Plate-u kraće traju i to je jedna od retkih sprava ovog tipa koje imaju medicinski sertifikat i odobrene su od strane medicinskih stručnjaka. Power Plate tehnologija je sjajan izbor za svaku osobu, bez ozbira na pol godine trenutnu fizičku spremnost.

Svakako savetujemo da kontaktiraju svog lekara ili specijalistu pre upotrebe Power Plate-a i preporučujemo da ne započinjete trening bez prethodnog medicinskog odobrenja za vežbanje u slučaju ako imate neku zdravstvenu tegobu.

Trenutno je stotine hiljada Power Plate korisnika širom sveta koji već godinama vežbaju na treninzima ovog tipa.  Ovako rasprostranjena upotreba bez prijavljenih ikakvih negativnih efekata tokom dužeg perioda pokazuje sigurnost treniranja na Power Plate-u. Kao i kod bilo kog oblika vežbanja, postoje određena medicinska stanja za koja trening bilo koje vrste nije opcija.