Power Plate treninzi

Dobro došli na mesto gde počinje PROMENA!

Šta je potrebno da imam sa sobom na treningu?

Oprema za Power Plate trening

Oprema

Peškir

Patike

Voda

Individualni trening je kreiran kao personalizovani koncept za svakog klijenta posebno. Prilikom probnog treninga, osim upoznavanja sa Power Plate načinom rada najvažnije nam je da čujemo tebe i tvoje potrebe, razumemo tvoj način života, da nam predstaviš slobodno vreme koje imaš i kako ga provodiš, navike koje primenjuješ u ishrani, da li ti nedostaje sna, koji su  tvoji stresori u toku dana. Jedino tako možemo zajedno da dođemo do postavljanja CILJA. Cilj koji dogovorimo je lični i samo tvoj, ali zajedno uz Power Plate tim, treninge, promene, motivaciju i podršku dolazimo do ostvarenja.

Najvažnije je da znaš da od početka do kraja treninga pored sebe imaš stručno lice koje te usmerava, motiviše, koriguje. Glavna prednost individualnih treninga je u tome što je sertifokovani Power Plate trener na svakom treningu posvećen samo tebi,  potpuno upoznat je sa tvojim izazovom, fizičkim problemima (npr. leđa, kolena, rame i sl.), zajedno je sa tobom na putu tvoje promene i usmeren je na ostvarenje tvog cilja.

Treninzi su koncipirani 1:1 sa trenerom, sa akcentom na dogovorene fokuse u radu, sa mogućnošću korigovanja i prilagođavanja svakog treninga tvom trenutnom stanju, volji i energiji.

Power Plate Vračar je mesto gde počinje tvoja promena!

Duo i Power Plate vođeni trening u malim grupama je osmišljen sa idejom individualnog treninga koji je pristupačniji klijentu. Ono što razlikuje Power Plate studio od drugih je da su vođeni Power Plate treninzi u malim grupama, sa 2 do 4 vežbača istovremeno.

Svaki duo i vođeni Power Plate trening je sa sertifikovanim trenerom koji kreira i sprovodi trening u dogovoru sa tobom i u skladu sa tvojim ciljem. Trener te uči pravilnom izvođenju vežbi, savetuje o ishrani i stalno ti je na raspolaganju.

Na duo i vođene Power Plate treninge možeš  da dođeš i sam-a, a naš tim trenera će ti dodeliti nekog od naših klijenata koji su kao i ti zainteresovani za duo i grupni program.

Važno je da znaš da tokom duo i vođenog Power Plate treninga, svaki klijent ima od strane trenera kreiran personalizovan koncept vežbi koji je individualno prilagođen intezitetom svakom pojedincu.

Prednosti duo treninga ako je ovo tvoj izbor je u 40% nižoj ceni u odnosu na individualni Power Plate trening i naravno inspiracija i zabava!

Ukoliko pored efikasnog Power Plate treninga ipak želiš i klasične personalne treninge na fitnes spravama, parteru, traci, sa tegovima…
Specijalno za tebe razvili smo poseban program treninga koji savršeno objedinjuje oba treninga. Uz 12 mesečnih treninga, prilagođenih tebi, ostvarićeš najbolje rezultate do sada.
Klasični i Power Plate trening u savršenom skladu!
Oseti razliku i unapredi svaki svoj trening: Spoji najbolje od oba sveta!