Treninzi

Dobro došli na mesto gde počinje PROMENA!

Šta je potrebno da imam sa sobom na treningu?

Oprema za Power Plate trening

Oprema

Peškir

Patike

Voda

Individualni trening je kreiran kao personalizovani koncept za svakog klijenta posebno. Prilikom probnog besplatnog treninga, osim upoznavanja sa Power Plate načinom rada najvažnije nam je da čujemo tebe i tvoje potrebe, razumemo tvoj način života, da nam predstaviš slobodno vreme koje imaš i kako ga provodiš, navike koje primenjuješ u ishrani, da li ti nedostaje sna, koji su  tvoji stresori u toku dana. Jedino tako možemo zajedno da dođemo do postavljanja CILJA. Cilj koji dogovorimo je lični i samo tvoj, ali zajedno uz Power Plate tim, treninge, promene, motivaciju i podršku dolazimo do ostvarenja.

Najvažnije je da znaš da od početka do kraja treninga pored sebe imaš stručno lice koje te usmerava, motiviše, koriguje. Glavna prednost individualnih treninga je u tome što je sertifokovani Power Plate trener na svakom treningu posvećen samo tebi,  potpuno upoznat je sa tvojim izazovom, fizičkim problemima (npr. leđa, kolena, rame i sl.), zajedno je sa tobom na putu tvoje promene i usmeren je na ostvarenje tvog cilja.

Treninzi su koncipirani 1:1 sa trenerom, sa akcentom na dogovorene fokuse u radu, sa mogućnošću korigovanja i prilagođavanja svakog treninga tvom trenutnom stanju, volji i energiji.

Power Plate Vračar je mesto gde počinje tvoja promena!

Duo Power Plate trening je osmišljen sa idejom individualnog treninga koji je pristupačniji klijentu. Duo Power Plate treninzi su kreirani sa ciljem da možeš da vežbaš u paru sa kim god ti izabereš da bude tvoj omiljen trening partner.

Svaki Duo Power Plate trening je sa sertifikovanim trenerom koji kreira i sprovodi trening u dogovoru sa tobom i u skladu sa tvojim ciljem. Trener te uči pravilnom izvođenju vežbi, savetuje o ishrani i stalno ti je na raspolaganju.

Možeš da dovedeš najbolju drugaricu, druga, supruga, suprugu na trening, da zajedno vežbate i na taj način uštedite u odnosu na individualne treninge.

Na Duo Power Plate treninge možeš  da dođeš i sam-a, a Power Plate tim trenera će ti dodeliti nekog od naših klijenata koji su kao i ti zainteresovani za duo program.

Važno je da znaš da tokom Duo Power Plate treninga, svaki klijent radi individualno na Power Plate spravi i ima od strane trenera kreiran personalizovan koncept vežbi koji je individualno prilagođen intezitetom svakom pojedincu.

Prednosti duo treninga ako je ovo tvoj izbor je u ceni u odnosu na klasični Power Plate individualni trening i naravno inspiracija i zabava!

Način rada u Power Plate studiu, bez ozbira za koji vid treninga se odlučiš je u individulanom pristupu i personalizovanom konceptu za svakog klijenta posebno. Grupni Power Plate treninzi imaju za svakog klijenta jedinstven plan i postavljen cilj. Ono što razlikuje Power Plate studio od drugih je da su grupni Power Plate treninzi u malim grupama sa do 4 vežbača istovremeno.

Svaki Grupni Power Plate trening je sa sertifikovanim trenerom koji programira i sprovodi trening u skladu sa tvojim ciljevima i formom. Treninzi su prilagođeni svakom klijentu posebno uz konstantan nadzor, korekcije i podršku trenera. Tokom svakog treninga, sertifikovani trener prilagođava vežbe i sam tempo treninga tvojim kapacitetima i ciljevima.

Grupni Power Plate treninzi se kombinuju sa kardio spravama, rekvizitima, u zavisnosti od grupe kao i sa elementima boksa, kik-boksa ili Power Pilatesa.

Ovaj tip treninga je idealan način vežbanja za tebe ako želiš da dovedeš svoje telo u odličnu formu, ali i da vežbaš u manjoj grupi uz pristupačnu cenu!

Voliš intenzivan i dinamičan trening? Onda ćeš obožavati i Power Box. Ovaj trening pomoći će ti da razviješ brzinu, snagu i kondiciju i eliminišeš stres – i to sve na jednom treningu! Izuzetno popularna vrsta treninga, koji za cilj ima da naučiš osnove boksa dok u isto vreme radiš na postizanju svojih fitnes ciljeva i podizanju samopouzdanja.

Treningom Power Box-a  sa sertifikovanim personalnim trenerom troši se ogroman broj kalorija i povećava se koorcinacija i fleksibilnost. Power Boxing oblikuje telo, povećava snagu i aktivira sve mišićne grupe.

Power Plate boks treninzi su kreirani od strane Power Plate tima trenera sa ciljem razvijanja brzine, snage, sticanje kondicije i eliminacija stresa. Kao i svaki vid treninga u Power Plate studiu treninzi su personalno koncipirani prema tebi, trener je uvek uz tebe i posvećen apsolutno tvom cilju i željenoj formi.

Power Plate Box treninzi su individualni ili u malim grupama, sa do 4 klijenta istovremeno.

Less size program je namenjen svima koji žele da smanje procenat masnog tkiva i da istovremeno učvrste mišiće.

Less size™ je jedinstven program naših Power Plate trenera, razvijen nakon više od 15 godina iskustva u treningu rekreativaca i kondicionoj pripremi sportista.
Osnova Les sajz programa je intervalni kardio trening na trenažerima uz dodatno angažovanje trbušnih i mišića gornjeg dela.

Posebno kreiran koncept individualnih Power Plate treninga za muškarce.

Bez obzira koji je tvoj krajnji cilj, tim sertifikovanih trenera je na raspolaganju da zajedno sa tobom omogući kvalitetno ostvarenje istog! Koncept Power Man treninga je osmišljen kroz faze funkcionalnog treninga, kardio treninga,  felskibilnosti, treninga snage ili kao trening samo određenog dela tela.