Perkusivna terapija

Power Plate perkusivna terapija na Vračaru. Power Plate Pulse ručni masažer pruža najbolju kombinaciju relaks masaže i terapeutske masaže. Korišćenjem Power Plate masaže na spravi u kombinaciji sa Pulse ručnim masažerom, klijenti mogu da osete neverovatne rezultate u pogledu poboljšanja cirkulacije, opuštanja i ublažavanja bolova u mišićima, smanjenje napetosti i poboljšanje funkcije mišića.

Dobro došli na mesto gde počinje PROMENA!

Šta je perkusivna terapija?

Perkusivna terapija je dubok mišićni tretman zasnovan na brzim i ujednačenim vertikalnim vibracijama koje prodiru u mišićno tkivo.
Perkusivna terapija u našem studiu se sastoji od uspešnog kombinovanja Power Plate sprave, Power Pulse masažera i Power Roller-a.

Svi Power Plate trenažeri i masažeri poseduju sve medicinske sertifikate i najvažnije od svega da se Power Plate Pro sprave i masažeri korise već više od 20 godina u rehabilitacionim centrima i veliku primenu i preporuku imaju upravo od medicinskih stručnjaka širom sveta.
Power Plate sprave i masažeri su jedini brend sportske opreme koji ima oba medicinska sertifikata MDD i FDA.
Power Plate Pulse™ profesionalni masažer je trenutno najbolji ručni masažer na svetu.

Power Plate masaza

Perkusivna terapija Power Plate masažerima u kombinaciji sa masažom na Power Plate spravama obuhvata aspolutno sve regije.

Ova tehnika masaže može se koristiti kao poseban tretman, odvojeno od treninga, kako bi se obezbedio celovit i opuštajući tretman za telo.
Benefiti perkusivne terapije su u otklanjanju bola, maksimalnom poboljšanju cirkulacije i obima pokreta, hidrataciji tkiva, povećanju fleksibilnosti, bržem oporavku, povećanju fleksibilnostii, smanjenju mišićne upale.
Ipak u našem studiu je najpopularniji metod: Anticelulit i relaks masaža.
Zakaži svoj tretman perkusivne terapije.