Kombinovani personalni trening

Kombinacija klasičnih personalnih treninga u teretani i Power Plate treninga prilagođenih tvojim potrebama. Specijalno za tebe razvili smo poseban program treninga koji objedinjuje najbolje od oba sveta. Uz 10 ili 12 mesečnih treninga, prilagođenih tebi, ostvarićeš najbolje rezultate do sada.
Oseti razliku i unapredi svaki svoj trening: Spoji najbolje od oba sveta!

Dobro došli na mesto gde počinje PROMENA!

Klasični i Power Plate trening u savršenom skladu

Kombinacija Power Plate i klasičnih personalnih treninga u trajanju od 60 minuta obezbediće ti najbolje rezultate.

Iskoristi sve prednosti Power Plate-a, poput efikasnosti treninga i poboljšane cirkulacije, kombinujući ih s vežbama na drugim spravama i u parteru.

Na taj način, maksimalno utičeš na funkcionalnost tela i uz poseban akcenat na ispravljanje slabosti i korigovanje slabih tačaka.

Najbolje od oba sveta

O Power Plate treninga nemamo potrebu mnogo da pišemo. Jednostavno, on predstavlja najbrži put do postizanja maksimalnih rezultata u svega pola sata treninga, uz istovremeno neverovatno poboljšanje cirkulacije.
Više o Power Plate treningu pročitaj ovde.

Dok se kroz klasične i funkcionalne treninge fokusiramo na osnaživanje funkcionalnih pokreta, rad na slabim tačkama i raznovrsnu upotrebu sprava, rekvizita, kardio mašina, teretane i partera kako bismo postigli raznovrsnost, dinamiku i zabavan trening.

Uklopili smo sve elemente svih treninga u 60 minuta savršene kombinacije.

Za početnike, preporučujemo mesečni paket od 10 treninga, dok za one iskusnije je idealan paket od 12 ili 16 mesečnih treninga.

Oseti razliku i unapredi svaki svoj trening: Spoji najbolje od oba sveta!

Cene kombinovanih treninga:

  • 1 trening: 20€

  • Paket od 10 treninga: 170€

  • Paket od 12 treninga: 200€

  • Paket od 16 treninga: 240€

  • Za duo treninge važi popust od 30%