Svi treninzi na jednom mestu

Odaberi svoj tip treninga! Bez obzira da li voliš klasične personalne, boks, kik-boks Power Plate, grupne ili kardio treninge, imamo svaku opciju za tebe. Tvoje putovanje ka boljoj formi počinje u našem studiju na Vračaru. Zakaži probni trening i uživaj u svojoj transformaciji!

Dobro došli na mesto gde počinje PROMENA!

Šta je potrebno da imam sa sobom na treningu?

Oprema za Power Plate trening

Oprema

Peškir

Patike

Voda

Želiš li da se osećaš moćno i puno energije?
Da li želiš da naučiš ili usavršiš tehniku udarca rukama, nogama ili čak oboje?

Naš novi program se sastoji od dinamičnih vežbi boksa ili kik boksa sa fokuserima, džakom u kombinaciji sa efikasnim funkcionalnim vežbama.
Prednosti našeg boks i kik-boks programa:

  • Smanjenje stresa
  • Bolja forma i figura
  • Znatno veće samopuzdanje
  • Naučena ili unapređena borilačka veština

Individualni trening je kreiran kao personalizovani koncept za svakog klijenta posebno. Prilikom probnog treninga, osim upoznavanja sa Power Plate načinom rada najvažnije nam je da čujemo tebe i tvoje potrebe, razumemo tvoj način života, da nam predstaviš slobodno vreme koje imaš i kako ga provodiš, navike koje primenjuješ u ishrani, da li ti nedostaje sna, koji su  tvoji stresori u toku dana. Cilj koji dogovorimo je lični i samo tvoj, ali zajedno uz Power Plate tim, treninge, promene, motivaciju i podršku dolazimo do ostvarenja.

Duo i Power Plate trening u malim grupama je osmišljen sa idejom individualnog treninga koji je pristupačniji klijentu. Ono što razlikuje Power Plate studio od drugih je da su grupni treninzi u malim grupama, sa 2 do 4 vežbača istovremeno.

Power Plate Vračar je mesto gde počinje tvoja promena!

Ako preferiraš personalne treninge u teretani, od sada ti u našem studiu nudimo i klasične treninge sa ličnim trenerom.
Treninzi u trajanju od 60 minuta pružaju ti mogućnost da ostvariš svoje ciljeve.
Treninzi prilagođeni tvojim potrebama i trenutnoj formi, uz stalni nadzor i redovne konsultacije sa ličnim trenerom.

Ukoliko pored efikasnog Power Plate treninga ipak želiš i klasične personalne treninge na fitnes spravama, parteru, traci, sa tegovima…
Specijalno za tebe razvili smo poseban program treninga koji savršeno objedinjuje oba treninga. Uz 12 mesečnih treninga, prilagođenih tebi, ostvarićeš najbolje rezultate do sada.
Klasični i Power Plate trening u savršenom skladu!
Oseti razliku i unapredi svaki svoj trening: Spoji najbolje od oba sveta!

Less Size™ trening za mršavljenje je namenjen svima koji žele da smanje procenat masnog tkiva i da istovremeno učvrste mišiće.
Ovim treningom pored mršavljenja utičemo na poboljšanje kondicije uz dodatno angažovanje trbušnih i mišića nogu kao gornjeg dela tela

Ukoliko želiš slobodu od zakazivanja termina, naša ponuda fleksibilnih kardio treninga na različitim spravama omogućava ti kompletan kardio trening po pristupačnoj ceni.
Naši stručni treneri će ti ukoliko želiš kreirati personalizovan program treninga, prilagođen tvojim ciljevima i potrebama.