Grupni treninzi

Način rada u Power Plate studiu, bez ozbira za koji vid treninga se odlučiš je u individulanom pristupu i personalizovanom konceptu za svakog klijenta posebno. 

Grupni Power Plate treninzi imaju za svkog klijenta jedinstven plan i postavljen cilj. Ono što razlikuje Power Plate studio od drugih je da su Grupni Power Plate treninzi u malim grupama sa do 4 vežbača istovremeno.

Dobro došli na mesto gde počinje PROMENA!

Kako izgleda grupni Power plate trening?

Svaki Grupni Power Plate trening je sa sertifikovanim trenerom koji programira i sprovodi trening u skladu sa tvojim ciljevima i formom. Treninzi su prilagođeni svakom klijentu posebno uz konstantan nadzor, korekcije i podršku trenera. Tokom svakog treninga, sertifikovani trener prilagođava vežbe i sam tempo treninga tvojim kapacitetima i ciljevima.

Grupni Power Plate treninzi se kombinuju sa kardio spravama, rekvizitima, u zavisnosti od grupe kao i sa elementima boksa, kik-boksa ili Power Pilatesa. Ovaj tip treninga je idealan način vežbanja za tebe ako želiš da dovedeš svoje telo u odličnu formu, ali i da vežbaš u manjoj grupi uz pristupačnu cenu!