Vođeni treninzi

Način rada u Power Plate studiu na Vračaru, bez ozbira za koji vid treninga se odlučiš je u individulanom pristupu i personalizovanom konceptu za svakog klijenta posebno.

Vođeni Power Plate treninzi imaju za svakog klijenta jedinstven plan i postavljen cilj.

Dobro došli na mesto gde počinje PROMENA!

Kako izgleda vođeni Power Plate trening?

Svaki Vođeni Power Plate trening je sa sertifikovanim trenerom koji programira i sprovodi trening u skladu sa tvojim ciljevima i formom. Treninzi su prilagođeni svakom klijentu posebno uz konstantan nadzor, korekcije i podršku trenera. Tokom svakog treninga, sertifikovani trener prilagođava vežbe i sam tempo treninga tvojim kapacitetima i ciljevima.

Ono što razlikuje Power Plate studio od drugih je da su vođeni Power Plate treninzi u malim grupama, 2 do 4 vežbača istovremeno.

Vođeni Power Plate treninzi se kombinuju sa kardio spravama, rekvizitima, u zavisnosti od grupe kao i sa elementima boksa, kik-boksa ili Power Pilatesa. Ovaj tip treninga je idealan način vežbanja za tebe ako želiš da dovedeš svoje telo u odličnu formu, ali i da vežbaš u manjoj grupi uz pristupačnu cenu!

Imaš opciju da se priključiš već postojećim grupama ili možeš da napraviš mini grupu sa svojim prijateljima ili kolegama i da vežbate svi zajedno u istom terminu.
Na taj način, možete zejedno postići svoje fitnes ciljeve uz pristupačnu cenu.